Velkommen til ny ressurs i Trondheim

Her kan du lese mer om vår nye lokalressurs i Trondheimsområdet, Anita Formo Bones

Vi har utvidet et stadig voksende KXP-team med ny 123klubb-ressurs i Trondheim. Denne uken har Anita Formo Bones (bildet) vært på opplæring hos oss på Ullevaal Stadion, og fra neste uke går Anita i gang med sine arbeidsoppgaver hos oss, som vil innebære oppfølging og kursing av våre klubber i Trondheimsområdet, men også innsalg mot potensielle nye kunder. Anita kommer også til å ta konsulentoppdrag for klubber som ønsker dette.

Anita er utdannet fysioterapeut og har jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut i Trondheim med fordypning i aktiv opptrening og rehabilitering etter operasjoner og skader. I tillegg til den nye jobben hos oss, har Anita en deltidsstilling ved Institutt for Samfunnsmedisin, NTNU. Der jobber hun som intern kunnskapsutvikler i Fysioprim med videreutvikling, implementering, opplæring og support i elektronisks registreringsverktøy for fysioterapeuter.

Hun har vært aktiv innenfor mange idretter med hovedfokus på alpint, telemark og håndball. Gjennom 2 aktive gutter har hun vært engasjert som leder for allidrett og styrearbeid i Trolla IL, samt vært nestleder i Trondhjems Skiskyttere, hvor hun blant annet valgte å investere i 123klubb i juni 2015. Hun er per dags dato fortsatt involvert i klubben, først og fremst som webansvarlig.

I ansettelsesprosessen fikk Anita ekstremt gode referanser og etter to dager med opplæring hos oss, ser alt ut til å stemme på en prikk. Vi er glade for å kunne ønske henne velkommen og ser frem til fortsettelsen!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift