Ny mann på plass!

Daniel Hopen er ansatt på deltid, og hans primære arbeidsoppgaver blir support, kursing og salg.


Daniel tar for øyeblikket en bachelorgrad i Sport Management på Norges Idrettshøgskole, og har nylig studert Sport Management & Marketing på utveksling i Australia. Etter et årsstudium innen idrett i Sogndal fant Daniel ut at han ønsket en karriere innen det administrative arbeidet knyttet til idretten. Studiet inneholder i hovedsak markedsføring, økonomi, organisasjon og ledelse, og han har tidligere fått testet sine kunnskaper som blant annet frivillig under Ungdoms-OL på Lillehammer 2016. Daniel har også erfaring fra praksis i særforbund og kommune, i tillegg til en deltidsstilling som arrangementskonsulent for Norges Skiforbund.

Daniel gikk idrettsfag på Nannestad Videregående skole og har vært aktiv innenfor mange idretter, i hovedsak fotball og skihopping. Idretten har i senere tid blitt erstattet med TV-abonnement til diverse ligaer og idrettsarrangement, selv om han fortsatt driver allsidig trening på fritiden. Daniel er flink til å finne underholdningsverdi og sjarm i mange ulike idretter og brenner for effektivisering av administrasjon rundt i idretts-Norge.

Vi er veldig glade for å ha Daniel på plass på kontoret på Ullevaal Stadion og 24-åringen har sin andre arbeidsdag hos oss i dag. Daniel er ansatt på deltid, og hans arbeidsoppgaver blir først og fremst support, kursing, kundeoppfølging og salg. Vi merker allerede at han blir en verdifull ressurs for oss.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift