BLOGG: 5 tips for en mer levende lagside

En mer levende lagside gir flere besøkende og kan bidra til mer interesse rundt laget.

En mer levende lagside gir flere besøkende og kan bidra til mer interesse rundt laget.

Her finner du mine 5 tips:

1. Menypunker
Menypunkter kan benyttes for at foreldre, spillere og andre besøkende lettere skal få tak i den informasjonen de trenger. Eksempler er informasjon om treningstider, trenerteam, nyttige linker etc. En fin blanding av viktig informasjon og spennende informasjon kan gi flere besøkende, og ikke minst hyppigere besøk på lagsiden.

2. Sponsorer
En tilfreds sponsor er en gavemild sponsor? En lagside med mange besøkende er en attraktiv plattform for en sponsor, og i eksemplet nederst i dette innlegget ser dere en måte man kan gi gode sponsorer den oppmerksomheten de fortjener på siden.

3. Nyheter
Kanskje den viktigste måten å få besøkende på en lagside er en jevn flyt av nyheter. Vet man at det ofte kommer ut nyheter på siden vil man også besøke den oftere for å holde seg oppdatert på hva som skjer med laget og klubben.

4. Oppslagstavle
Mange benytter seg av sosiale medier, som f. eks Facebook for å formidle informasjon til sine medlemmer. Ved å integrere facebook i en oppslagstavle vil informasjonen som legges ut på Facebook også være tilgjengelig på lagsiden. Ved å opprette en youtube-kanal kan man integrere video via iFrame i oppslagstavlen. 

5. Kalender
Kalenderen viser alle aktiviteter laget skal delta på, som f. eks kamper, treninger og andre aktiviteter. Kalenderen kan enkelt synkroniseres mot Iphone eller Outlook.

Under finner dere et skjermbilde av Ull/Kisa Damefotball sin lagside. Siden er gjort så enkel som mulig, og gir et godt førsteinntrykk når man kommer inn på siden.